Giralt Assessors és una empresa especialitzada en assessorament fiscal, comptable, jurídic i laboral, ubicada a les províncies de Tarragona i Reus. Està formada per un equip de més de 20 professionals amb més de 30 anys d'experiència, al servei de més de 500 empreses. La seva missió és ajudar les empreses a créixer mitjançant serveis de consultoria empresarial, assessorament mercantil i assessorament jurídic especialitzat en dret tributari. A més, ofereixen serveis de comptabilitat i fiscalitat personalitzada i auditories d'àmbit intern i extern, així com gestió de les obligacions entre treballadors, empresa i administració pública, i assessorament en assegurances. La seva àrea de contacte està formada per dues delegacions ubicades a Tarragona i Reus, on els professionals assessoren les empreses i resolden els seus dubtes.

Este contenido se ha creado utilizando IA y está en fase de prueba. Si quieres sugerir algún cambio, por favor ponte en contacto con nosotros

¿Es tu asesoría?

Escríbenos y descubre las ventajas de ser Partner de Holded.

Contactar

'Habla' Holded con tu asesoría

En Holded traducimos lo complejo y lo hacemos fácil e intuitivo. Utiliza nuestro programa junto con tu asesoría y comprende mejor el estado de tu negocio.