Roig & Roig Assessors és una empresa de serveis de consultoria fiscal, comptable, mercantil, auditoria, informes pericials, direcció estratègica, protecció de dades, serveis jurídics, laborals i immobiliaris. Ubicada en Lleida, Espanya, ofereixen una àmplia gamma de solucions a les necessitats empresarials, ajudant a les persones i empreses a aconseguir els seus objectius i a complir amb els requeriments legals. La seva experiència i excel·lència en els serveis oferts els permeten proporcionar als seus clients les millors solucions. Els seus serveis estan orientats a oferir una assistència personalitzada i un seguiment exhaustiu de les seves necessitats. A més, Roig & Roig Assessors manté un blog amb informació sobre els canvis i novetats més importants en l'àmbit fiscal, jurídic, laboral i immobiliari.

Este contenido se ha creado utilizando IA y está en fase de prueba. Si quieres sugerir algún cambio, por favor ponte en contacto con nosotros

¿Es tu asesoría?

Escríbenos y descubre las ventajas de ser Partner de Holded.

Contactar

'Habla' Holded con tu asesoría

En Holded traducimos lo complejo y lo hacemos fácil e intuitivo. Utiliza nuestro programa junto con tu asesoría y comprende mejor el estado de tu negocio.