PRATS CANELA ASSESSORS, S.L. és una empresa situada a Reus, Tarragona, dedicada a l'assessoria jurídica laboral i de seguretat social. Ofereix serveis relacionats amb els recursos humans, com la prevenció de riscos, la contractació laboral, l'estimació d'ingressos anuals, els permisos de maternitat/paternitat i el rènting d'actius. També proporciona informació actualitzada sobre les novetats i les sentències d'interès, així com models, tarifes, taules, guies pràctiques, eines, calculadors i simuladors externs relacionats amb el treball. Els usuaris poden accedir a la seva àrea de clients i al calendari, on es mostren tots els esdeveniments laborals. Disposa d'un equip especialitzat que ofereix els seus serveis en català i castellà.

Este contenido se ha creado utilizando IA y está en fase de prueba. Si quieres sugerir algún cambio, por favor ponte en contacto con nosotros

¿Es tu asesoría?

Escríbenos y descubre las ventajas de ser Partner de Holded.

Contactar

'Habla' Holded con tu asesoría

En Holded traducimos lo complejo y lo hacemos fácil e intuitivo. Utiliza nuestro programa junto con tu asesoría y comprende mejor el estado de tu negocio.