Poles Assessors és una empresa professional amb més de 30 anys d'experiència en serveis d'assessorament fiscal, laboral, comptable i administració de comunitats de propietaris. Compten amb un equip de professionals titulats i especialitzats que ofereixen als seus clients la informació necessària en l'àmbit jurídic, econòmic i administratiu. Les gestions més habituals en els seus departaments són: altes, modificacions i baixes a la Seguretat Social, altes, modificacions i baixes censals a l'AEAT, declaracions periòdiques i liquidacions trimestrals d'IVA, pagaments a compte d'IRPF i impost de Societats, així com la gestió de comunitats de propietaris, entre d'altres. Vsitar-los a Rambla 103, primer pis, 08202 Sabadell. El seu horari d'atenció és de dilluns a dijous de 9:00 a 17:00h i divendres de 9:00 a 14:00h.

Este contenido se ha creado utilizando IA y está en fase de prueba. Si quieres sugerir algún cambio, por favor ponte en contacto con nosotros

¿Es tu asesoría?

Escríbenos y descubre las ventajas de ser Partner de Holded.

Contactar

'Habla' Holded con tu asesoría

En Holded traducimos lo complejo y lo hacemos fácil e intuitivo. Utiliza nuestro programa junto con tu asesoría y comprende mejor el estado de tu negocio.