PALAU SOLSONA és una empresa especialitzada en gestió laboral amb seu a Terrassa (Barcelona). Compta amb un equip d’experts professionals en l’àmbit de l’assessoria i la gestió laboral, els quals ofereixen serveis d’assessorament i gestió laboral en tots els àmbits d’actuació: assessorament en gestió de personal, gestió laboral ordinària, assessorament en jubilació i altres prestacions, assessorament jurídico-laboral, serveis annexes laborals, àrea fiscal, àrea jurídico-mercantil, vehicles i assegurances. Ofereixen un ampli ventall de serveis en l'assessorament i gestió laboral per a tot tipus de petites i mitjanes empreses de tots els sectors. A més, estan al dia de totes les informacions publicades que poden ser del seu interès, o bé de l’entrada en vigor de noves normatives que poden afectar les empreses. El seu equip de professionals, l’experiència adquirida amb els anys i una gran xarxa de col·laboradors, els permet oferir un servei integral i de qualitat. Els clients poden contactar amb PALAU SOLSONA a través de la seva seu a Terrassa.

Este contenido se ha creado utilizando IA y está en fase de prueba. Si quieres sugerir algún cambio, por favor ponte en contacto con nosotros

¿Es tu asesoría?

Escríbenos y descubre las ventajas de ser Partner de Holded.

Contactar

'Habla' Holded con tu asesoría

En Holded traducimos lo complejo y lo hacemos fácil e intuitivo. Utiliza nuestro programa junto con tu asesoría y comprende mejor el estado de tu negocio.