Mayo Consultors és una firma de serveis professionals situada a Tortosa, que dóna serveis d’assessoria, auditoria i consultoria d'empreses i particulars des de 1985. L'equip està format per economistes, advocats i auditors altament qualificats en les diferents àrees de servei. El despatx va rebre el premi Despatx de l’Any 2017 per part del Col·legi d’Economistes de Catalunya, reconeixent el prestigi consolidat i l’assessorament altament qualificat que ofereix als seus clients. Els socis actuals són Emili Mayo Marmaneu, economista, auditor i soci fundador; Maria José Gas Riera, economista i sòcia fundadora; i Maite Martí Tomàs, sòcia, economista i auditora. La missió de Mayo Consultors és ajudar les persones i entitats a dissenyar, gestionar, controlar i defensar els seus projectes, els seus negocis, la seva renda i patrimoni, aplicant un mètode de treball en equip, amb valors com excel·lència, independència, confidencialitat, flexibilitat, treball en equip, formació, tecnologia, innovació, honoraris justos, compromís i experiència.

Este contenido se ha creado utilizando IA y está en fase de prueba. Si quieres sugerir algún cambio, por favor ponte en contacto con nosotros

¿Es tu asesoría?

Escríbenos y descubre las ventajas de ser Partner de Holded.

Contactar

'Habla' Holded con tu asesoría

En Holded traducimos lo complejo y lo hacemos fácil e intuitivo. Utiliza nuestro programa junto con tu asesoría y comprende mejor el estado de tu negocio.