Mallol Assessors és una empresa amb més de 40 anys d'experiència, ubicada a Tarragona, Espanya. Ofereix serveis especialitzats d’assessorament integral per a empreses i autònoms, incloent-hi un ampli rang de serveis: mercantil, dret civil, litigació, laboral, fiscal, financer, dret administratiu, comptabilitat, gestió fiscal i laboral, transport i logística, pesca, publicacions i notícies, articles d'interès i contactar. Els seus serveis estan dissenyats per ajudar a les empreses a prendre decisions informades, i els seus professionals ofereixen suport integral en les àrees mercantil, laboral, fiscal, financer, litigació i civil. Utilitzen eines automatitzades per a la comptabilitat, evolució del negoci, gestió tributària i gestió de factures, ajudant als clients amb la migració de dades i facilitant-los les eines perquè puguin controlar fàcilment tots els àmbits de la seva empresa o comptabilitat.

Este contenido se ha creado utilizando IA y está en fase de prueba. Si quieres sugerir algún cambio, por favor ponte en contacto con nosotros

¿Es tu asesoría?

Escríbenos y descubre las ventajas de ser Partner de Holded.

Contactar

'Habla' Holded con tu asesoría

En Holded traducimos lo complejo y lo hacemos fácil e intuitivo. Utiliza nuestro programa junto con tu asesoría y comprende mejor el estado de tu negocio.