Política de privacidad Jurisa és un grup empresarial amb més de tres dècades d'experiència, que ofereix serveis d'assessorament integral a l'empresa en la seva activitat de gestió i administració. Divisió Financera i Tributària, ofereixen un servei d'assessorament personalitzat i de qualitat per tal d'oferir una planificació detallada i especialitzada, avaluant les millors alternatives per optimitzar la situació de l'empresa. Divisió de Gestió Laboral i RRHH, ofereixen un servei professional i personalitzat per a la gestió laboral i de recursos humans de l'empresa, aplicant en cada moment la normativa legal de la manera més òptima. Divisió Legal, ofereixen un servei d'assessorament jurídic especialitzat per a persones físiques i jurídiques. Divisió de Mediació en Assegurances, realitzen estudis comparatius per a aconseguir la millor relació qualitat/preu i vetllen i assessoren en la contractació de qualsevol assegurança obligatòria o necessària per a l'empresa. Divisió de Gestió d'Inversions, planifiquen estratègies d'inversió adaptades a empreses i particulars realitzant un extens estudi de mercat per a valorar les millors opcions inversores i asseguradores.

Este contenido se ha creado utilizando IA y está en fase de prueba. Si quieres sugerir algún cambio, por favor ponte en contacto con nosotros

¿Es tu asesoría?

Escríbenos y descubre las ventajas de ser Partner de Holded.

Contactar

'Habla' Holded con tu asesoría

En Holded traducimos lo complejo y lo hacemos fácil e intuitivo. Utiliza nuestro programa junto con tu asesoría y comprende mejor el estado de tu negocio.