Assessoria La Selva, SL és una empresa que ofereix serveis d'assessorament en àrees com a consultoria, fiscal, laboral, comptable, mercantil i assegurances. Està ubicada a Lloret de Mar, Girona, disposa de professionals qualificats i compta amb més de 35 anys d'experiència. La seva missió és oferir als emprenedors tota la informació necessària per a prendre les decisions correctes en el procés de creació de l'empresa. Assessoria La Selva ofereix assessorament empresarial, fiscal, comptable, laboral i assegurances, a més de serveis 2.0 com a disseny, confecció i SEO de pàgines web i assessorament per a emprenedors i StartUp's, així com per a no residents i estrangeria. Compta amb valors com a professionalitat, compromís de satisfacció, proximitat amb el client i personalització dels serveis.

Este contenido se ha creado utilizando IA y está en fase de prueba. Si quieres sugerir algún cambio, por favor ponte en contacto con nosotros

¿Es tu asesoría?

Escríbenos y descubre las ventajas de ser Partner de Holded.

Contactar

'Habla' Holded con tu asesoría

En Holded traducimos lo complejo y lo hacemos fácil e intuitivo. Utiliza nuestro programa junto con tu asesoría y comprende mejor el estado de tu negocio.