Gesman Assessors és una empresa amb més de 20 anys d'experiència en assessoria integral dins l'àmbit Fiscal, Comptable, Laboral i Jurídic. El seu equip humà està compost per professionals amb més de 30 anys d'experiència, i la seva filosofia de treball es basa en una dedicació i atenció personalitzada als clients, oferint un servei de confiança, honestedat, qualitat i seriositat. Gesman Assessors és membre associat del Gremi d’Assessors Fiscals, Comptables i de Gestió Empresarial de Catalunya, i disposa d’una pòlissa d’assegurances de R.C. per garantir el compliment de qualsevol responsabilitat de la feina executada. A més, destina bona part dels seus recursos a la formació continuada de l'equip.

Este contenido se ha creado utilizando IA y está en fase de prueba. Si quieres sugerir algún cambio, por favor ponte en contacto con nosotros

¿Es tu asesoría?

Escríbenos y descubre las ventajas de ser Partner de Holded.

Contactar

'Habla' Holded con tu asesoría

En Holded traducimos lo complejo y lo hacemos fácil e intuitivo. Utiliza nuestro programa junto con tu asesoría y comprende mejor el estado de tu negocio.