Gabinet Oliva és una assessoria online especialitzada en l'assessorament de societats civils, negocis, autònoms i empreses PYMES o grans empreses. Ofereix un assessorament global i personalitzat a sectors com a Hostaleria, Transports, Restauració, Immobiliari i Comerços. El seu equip de professionals i tècnics té molts anys d'experiència en l'àmbit d'assessorament d'empreses i particulars. Els serveis d'assessorament oferits per Gabinet Oliva inclouen assessorament empresarial, comptable, fiscal, laboral i legal, constitució de societats i empreses, declaracions de renda i patrimoni, prevenció de riscos laborals, administració de finques, assegurances, tràmits de vehicles i altres serveis relacionats. Gabinet Oliva s'esforça per proporcionar un assessorament de qualitat i personalitzat per a tots els seus clients, vetllant per la seva satisfacció i oferint-los la millor solució a les seves necessitats.

Este contenido se ha creado utilizando IA y está en fase de prueba. Si quieres sugerir algún cambio, por favor ponte en contacto con nosotros

¿Es tu asesoría?

Escríbenos y descubre las ventajas de ser Partner de Holded.

Contactar

'Habla' Holded con tu asesoría

En Holded traducimos lo complejo y lo hacemos fácil e intuitivo. Utiliza nuestro programa junto con tu asesoría y comprende mejor el estado de tu negocio.