Faura-Casas és una firma líder en serveis d'Auditoria i Consultoria amb més de trenta-cinc anys d'experiència. Ofereix assessorament internacional als seus clients a través de la seva xarxa internacional BKR, present en més de 80 països. Els serveis de l'empresa inclouen auditoria, consultoria, fiscal i laboral, protecció de dades, recursos humans, formació, jurídic, assessorament als sectors públic i hospitalari, suport a filials, turisme, tecnologia i indústria. Els seus professionals ofereixen articles d'opinió mensuals amb les novetats en matèria econòmica i empresarial. Faura-Casas també s'enorgulleix de la seva participació activa en la xarxa internacional d'empreses auditores i consultores.

Este contenido se ha creado utilizando IA y está en fase de prueba. Si quieres sugerir algún cambio, por favor ponte en contacto con nosotros

¿Es tu asesoría?

Escríbenos y descubre las ventajas de ser Partner de Holded.

Contactar

'Habla' Holded con tu asesoría

En Holded traducimos lo complejo y lo hacemos fácil e intuitivo. Utiliza nuestro programa junto con tu asesoría y comprende mejor el estado de tu negocio.