Farres & Solé és un despatx professional d'assessoria integral de l'empresa i el seu entorn. Fundat l'any 1994 per els seus socis fundadors, Salvador Farrés Casas i Manel Solé Rivera, compta amb una oficina situada a la Muralla del Carme, nº 22-24 1-1ª de Manresa, així com amb titulats de cicle superior administratiu, expertes en comptabilitat i fiscalitat, graduades socials, especialistes en administració de personal i Seguretat Social i col·laboradors externs com prestigiosos auditors, bufets d'advocats, gabinets d'enginyeria i agents d'assegurances. La filosofia de la firma és la de convertir en propis els problemes dels clients per oferir-los els millors serveis possibles d'àrees com fiscal, comptable, econòmica, financera, mercantil, auditoria, laboral i assessoria empresarial.

Este contenido se ha creado utilizando IA y está en fase de prueba. Si quieres sugerir algún cambio, por favor ponte en contacto con nosotros

¿Es tu asesoría?

Escríbenos y descubre las ventajas de ser Partner de Holded.

Contactar

'Habla' Holded con tu asesoría

En Holded traducimos lo complejo y lo hacemos fácil e intuitivo. Utiliza nuestro programa junto con tu asesoría y comprende mejor el estado de tu negocio.