|Castellano Cercuns Consultors & Assessors és una empresa de serveis professionals ubicada a Espanya que ofereix una àmplia gamma de serveis, com ara assessorament fiscal, comptable, laboral, jurídic, auditoria de comptes, consultoria de negoci i registre de patents i marques. Amb la seva experiència i coneixements, ofereixen un servei integral i de qualitat per ajudar els seus clients a aconseguir els seus objectius. Cercuns també ofereix els seus serveis en l'àmbit de la propietat intel·lectual, solucions de conflictes societaris, reestructuració i regularització d'empreses, així com assessorament en la realització del tancament comptable de l'exercici i en la confecció dels llibres oficials de comptabilitat i els comptes anuals. Als seus clients, Cercuns ofereix integritat, qualitat i independència en els seus serveis. A més, proporciona consells pràctics sobre l'actualitat relacionada amb els seus serveis, així com informació sobre les ajudes disponibles per a les persones treballadores autònomes afectades per la crisi sanitària ocasionada pel COVID-19.

Este contenido se ha creado utilizando IA y está en fase de prueba. Si quieres sugerir algún cambio, por favor ponte en contacto con nosotros

¿Es tu asesoría?

Escríbenos y descubre las ventajas de ser Partner de Holded.

Contactar

'Habla' Holded con tu asesoría

En Holded traducimos lo complejo y lo hacemos fácil e intuitivo. Utiliza nuestro programa junto con tu asesoría y comprende mejor el estado de tu negocio.