configuración Bertral Assessors és una empresa d'assessoria d'empreses situada a Espanya que ofereix serveis jurídics i novetats informatives. L'empresa té com a objectiu proporcionar als seus clients el suport necessari per centrar-se només en el seu negoci. Proporciona serveis jurídics i assessorament especialitzat per ajudar les empreses a mantenir-se al dia amb la seva evolució. També ofereix novetats informatives per mantenir als seus clients informats de les últimes tendències. Està obert de dilluns a dijous de 9 a 14 i de 16 a 19 hores i els divendres de 9 a 14 hores. Els clients poden posar-se en contacte amb l'empresa mitjançant el seu telèfon 93.719.00.11 o enviant un correu electrònic.

Este contenido se ha creado utilizando IA y está en fase de prueba. Si quieres sugerir algún cambio, por favor ponte en contacto con nosotros

¿Es tu asesoría?

Escríbenos y descubre las ventajas de ser Partner de Holded.

Contactar

'Habla' Holded con tu asesoría

En Holded traducimos lo complejo y lo hacemos fácil e intuitivo. Utiliza nuestro programa junto con tu asesoría y comprende mejor el estado de tu negocio.