Agència Ricart és una gestoria i corredoria d'assegurances, ubicada a Roses, Espanya. Amb més de 30 anys de creixement al costat dels seus clients, l'equip de professionals de Ricart està compromès a oferir un servei integral en àrees com Comptabilitat, Fiscal, Laboral i Mercantil, així com a emprenedors. A més, compta amb un pla específic de suport per a emprenedors i Sales de Reunions disponibles per als seus clients. En l'àrea de corredoria d'assegurances, Ricart treballa amb les millors companyies a nivell mundial, i ofereix un servei especialitzat en diversos rams com Salut i Mutues, Vehicle, Negocis, Comunitats, Estalvi i Inversió, entre d'altres. A més, el seu equip col·legiat amb garantia del Col·legi de Mediadors d'Assegurances Titulats de Girona, garanteix el millor servei per a cobrir els riscos dels seus clients.

Este contenido se ha creado utilizando IA y está en fase de prueba. Si quieres sugerir algún cambio, por favor ponte en contacto con nosotros

¿Es tu asesoría?

Escríbenos y descubre las ventajas de ser Partner de Holded.

Contactar

'Habla' Holded con tu asesoría

En Holded traducimos lo complejo y lo hacemos fácil e intuitivo. Utiliza nuestro programa junto con tu asesoría y comprende mejor el estado de tu negocio.