Pérez Sardà Assessoria és una empresa de consultoria i assessoria de Granollers, Espanya, compromesa amb la defensa dels interessos dels seus clients. Està formada per un equip de més de 30 professionals altament qualificats i coneixements especialitzats, amb eines tecnològiques punteres. Ofereix serveis professionals en els àmbits fiscal, laboral, comptable, mercantil i jurídic, així com assegurances i solucions integrals. Compta amb una extensa xarxa de col·laboradors nacionals i internacionals per oferir el millor assessorament en qualsevol contingut. Ofereix una plataforma digital segura des d'on es pot acccedir a tot arreu a la seva documentació i informació, i es comprometen a oferir els millors resultats amb immediatesa i eficàcia.

Este contenido se ha creado utilizando IA y está en fase de prueba. Si quieres sugerir algún cambio, por favor ponte en contacto con nosotros

¿Es tu asesoría?

Escríbenos y descubre las ventajas de ser Partner de Holded.

Contactar

'Habla' Holded con tu asesoría

En Holded traducimos lo complejo y lo hacemos fácil e intuitivo. Utiliza nuestro programa junto con tu asesoría y comprende mejor el estado de tu negocio.