Assessoria Farreras és una empresa especialitzada en serveis de fiscal, laboral, jurídic i comptable, així com en agents immobiliaris i administració de finques. Des del 1964, l'empresa s'ha dedicat a oferir assessorament a particulars i empreses, per ajudar-los a treure el màxim rendiment del seu negoci. L'equip de professionals de Farreras s'encarrega de crear estratègies de gestió, dissenyar plans comptables, i oferir serveis legals i fiscals a particulars i empreses. A més, l'empresa també ofereix serveis d'assessorament especialitzat a no residents, com ara processos de creació d'empreses, gestió d'impostos i serveis jurídics. Farreras també està especialitzada en compravenda i lloguer de finques, així com en administració de comunitats i patrimonis. L'empresa disposa d'oficines a Sitges i Sant Pere de Ribes, i ofereix assessorament en tots els seus serveis.

Este contenido se ha creado utilizando IA y está en fase de prueba. Si quieres sugerir algún cambio, por favor ponte en contacto con nosotros

¿Es tu asesoría?

Escríbenos y descubre las ventajas de ser Partner de Holded.

Contactar

'Habla' Holded con tu asesoría

En Holded traducimos lo complejo y lo hacemos fácil e intuitivo. Utiliza nuestro programa junto con tu asesoría y comprende mejor el estado de tu negocio.