ASSESSORIA D'EMPRESES AM CONSULTORS SL és una empresa situada a Tàrrega, Lleida, que ofereix serveis d'assessorament d'empreses, comptabilitat, auditories, peritatges judicials, rendes i assessorament fiscal, comptable i financer. L'equip professional té més de 20 anys d'experiència en el sector i ofereix una atenció al client propera i personalitzada. La seva àmplia gamma de serveis s'adapta a les darreres normatives, garantint una transparència en la informació financera i una planificació fiscal eficient. Ofereixen també assessorament en Responsabilitat Social Corporativa i Balanç Social, Avaluació de Riscos per l’Auditoria, Protecció de Dades, Seguretat Alimentària, Normes UE sobre seguretat de màquines i instal·lacions i Compliment de la normativa general i sectorial vigent. Els seus clients recomanen els seus serveis com a professionals, ràpids i efectius. Es poden contactar trucant al 973 501 002 o enviant un missatge a assessoria@amconsultors.com.

Este contenido se ha creado utilizando IA y está en fase de prueba. Si quieres sugerir algún cambio, por favor ponte en contacto con nosotros

¿Es tu asesoría?

Escríbenos y descubre las ventajas de ser Partner de Holded.

Contactar

'Habla' Holded con tu asesoría

En Holded traducimos lo complejo y lo hacemos fácil e intuitivo. Utiliza nuestro programa junto con tu asesoría y comprende mejor el estado de tu negocio.