Assessoria Manrique García és una empresa que es va fundar a Blanes el 1987, oferint serveis d'assessorament especialitzat en fiscal, comptable, laboral, mercantil i assegurances. Amb més de 25 anys d'experiència, estem compromesos a oferir un assessorament personalitzat, adaptat a les necessitats dels nostres clients. Oferim serveis d'assessorament fiscal, comptable, laboral, mercantil i assegurances, així com un servei de corredor d'assegurances. Tenim una àmplia experiència en la gestió d'empreses, així com en la creació i desenvolupament de les mateixes. La nostra àmplia cartera de clients atesta les nostres excel·lents pràctiques professionals. El nostre equip d'especialistes us ofereix un assessorament personalitzat, que inclou la planificació fiscal, la confecció de comptabilitat, la preparació de nòmines, la liquidació de cotitzacions, la redacció de contractes de treball i l'elaboració de declaracions d'impostos. Assessoria Manrique García t'ofereix un servei de qualitat, professional i personalitzat.

Este contenido se ha creado utilizando IA y está en fase de prueba. Si quieres sugerir algún cambio, por favor ponte en contacto con nosotros

¿Es tu asesoría?

Escríbenos y descubre las ventajas de ser Partner de Holded.

Contactar

'Habla' Holded con tu asesoría

En Holded traducimos lo complejo y lo hacemos fácil e intuitivo. Utiliza nuestro programa junto con tu asesoría y comprende mejor el estado de tu negocio.