Gestionar consentiment Arxer Assessors és una empresa ubicada a Girona que ofereix assessorament integral a empreses, autònoms i particulars des del 1956. Ofereix serveis fiscals, comptables, mercantils, jurídics, laborals, d'auditoria, d'assegurances i de comerç internacional. Els empleats de l'empresa estan encantats d'atendre els seus clients en les oficines situades al centre de Girona, amb un horari d'oficina de dilluns a dijous de 9:00 a 18:00 i divendres de 8:00 a 15:00. Els usuaris poden contactar directament a l'empresa per correu electrònic o telèfon. Arxer Assessors utilitza tecnologies com les cookies per emmagatzemar i/o accedir a la informació del dispositiu per oferir les millors experiències. Els usuaris poden triar si volen acceptar o denegar l'ús de cookies, que són estrictament necessàries per permetre l'ús d'un determinat servei sol·licitat explícitament per l'usuari, o per a la finalitat de crear perfils d'usuari, enviar publicitat o fer un seguiment de l'usuari en un lloc web o en diversos llocs web.

Este contenido se ha creado utilizando IA y está en fase de prueba. Si quieres sugerir algún cambio, por favor ponte en contacto con nosotros

¿Es tu asesoría?

Escríbenos y descubre las ventajas de ser Partner de Holded.

Contactar

'Habla' Holded con tu asesoría

En Holded traducimos lo complejo y lo hacemos fácil e intuitivo. Utiliza nuestro programa junto con tu asesoría y comprende mejor el estado de tu negocio.