Agència Sureda Assessors és una empresa fundada l'any 1996 a Sils que ofereix serveis d'àmbit fiscal, laboral, comptable i assegurances. Està formada per un equip de professionals titulats en Administració i Direcció d'empreses, Ciències Empresarials, Comptabilitat i finances, Mediador d'assegurances, Fiscalitat de la petita i mitjana empresa i Laboral i tributari. L'objectiu de l'empresa és donar resposta a la petita i mitjana empresa tant en l'assessorament personal com en la intermediació amb l'administració pública. Els serveis que ofereixen són els següents: fiscal, assegurances, assessorament fiscal, declaracions de renda, impost de societats, declaracions periòdiques, tràmits davant Agència Tributària, gestió i assessorament comptable, comptabilitats, balanços, tancament d'exercici, estudis de viabilitat empresarial, nòmines i liquidacions de la seguretat social, contractes de treball i acomiadaments, tràmits de seguretat social, assessorament jurídic-laboral, tramitació de subvencions, assegurances d'automòbils, salut, vida, accidents, llar, empreses i comunitats, i assegurances professionals. A més, col·laboren amb altres professionals, tant en temes jurídics com administratius, per tal d'oferir als seus clients solucions integrals a les seves necessitats. Els contactes de l'empresa són: Passeig Sants Cosme i Damià 7, 1er 4a 17410 SILS (Girona), Tel: 972 853 686 i info@agenciasureda.com. L'horari d'atenció és de dilluns a dijous de 9 a 13.30 i de 15.30 a 19; divendres de 9 a 13.30 i de 15.30 a 18.

Este contenido se ha creado utilizando IA y está en fase de prueba. Si quieres sugerir algún cambio, por favor ponte en contacto con nosotros

¿Es tu asesoría?

Escríbenos y descubre las ventajas de ser Partner de Holded.

Contactar

'Habla' Holded con tu asesoría

En Holded traducimos lo complejo y lo hacemos fácil e intuitivo. Utiliza nuestro programa junto con tu asesoría y comprende mejor el estado de tu negocio.