als seus 75 anys d'experiència, l'Agència Mata ofereix assessorament fiscal, comptable, laboral i jurídic a empreses, particulars i autònoms. Els serveis a empreses inclouen assessorament comptable, fiscal, laboral i mercantil, així com assegurances i altres tràmits. Per als particulars, s'ofereix assessorament per a renda i patrimoni, successions i donacions, contractes, assessorament laboral, assegurances i altres tràmits. Els autònoms reben assessorament fiscal, laboral, contractes, assegurances i altres tràmits. L'Agència Mata també ofereix actualitat i notícies relacionades als seus serveis, segons les lleis vigents i les noves normes. Els clients poden contactar amb l'Agència Mata per telèfon al 972 570 504, o per correu electrònic a fiscal@agenciamata.com, assegurances@agenciamata.com o laboral@agenciamata.com. Els usuaris també poden accedir als serveis de l'Agència Mata a través dels seus clients i portals d'empleats. L'Agència Mata es troba a la c. Dr. Hysern, 26 de Banyoles, i el seu horari és de dilluns a dijous de 8.30 h a 13.30 h i de 15 h a 18 h, i divendres de 8.30 a 13.30 h. Agència Mata és una empresa amb 75 anys d'experiència oferint assessorament fiscal, comptable, laboral i jurídic a empreses, particulars i autònoms. Els serveis inclouen assessorament comptable, fiscal, laboral i mercantil, així com assegurances i altres tràmits. Els clients poden contactar amb l'Agència Mata per telèfon al 972 570 504, o per correu electrònic, i també tenen accés a serveis especials mitjançant els seus clients i portals d'empleats. L'Agència Mata es troba a la c. Dr. Hysern, 26 de Banyoles, i el seu horari és de dilluns a dijous de 8.30 h a 13.30 h i de 15 h a 18 h, i divendres de 8.30 a 13.30 h. A més, ofereix actualitat i notícies relacionades als seus serveis, segons les lleis vigents i les noves normes.

Este contenido se ha creado utilizando IA y está en fase de prueba. Si quieres sugerir algún cambio, por favor ponte en contacto con nosotros

¿Es tu asesoría?

Escríbenos y descubre las ventajas de ser Partner de Holded.

Contactar

'Habla' Holded con tu asesoría

En Holded traducimos lo complejo y lo hacemos fácil e intuitivo. Utiliza nuestro programa junto con tu asesoría y comprende mejor el estado de tu negocio.