amb la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, Assessors Garrotxa SL informa als usuaris que les dades personals que es recullin a través del formulari d'aquesta pàgina web seran incorporades a un fitxer propietat de l'empresa per a la seva gestió i tractament, i garanteix el compliment de la normativa vigent en matèria de protecció de dades. Assessors Garrotxa SL és una empresa situada a Olot (Girona) que des de 1995 ofereix assessorament integral de qualitat en qüestions fiscals, laborals, mercantils i comptables. Els seus serveis inclouen la creació i gestió d'impostos i tràmits per a l'empresa, la confecció de nòmines, recursos humans, auditoria laboral, i la creació de respostes eficaces i de qualitat per a través de la seva xarxa d'assessors. Els seus valors són la rapidesa en els serveis, l'eficàcia dels resultats, i un esperit de millora continuada per la voluntat de créixer i voler conèixer i satisfer les necessitats dels seus clients. Assessors Garrotxa SL també s'ha compromès a implementar estratègies de desenvolupament local i ha realitzat un projecte de millora de gestoria amb el trasllat a unes noves oficines i equipament.

Este contenido se ha creado utilizando IA y está en fase de prueba. Si quieres sugerir algún cambio, por favor ponte en contacto con nosotros

¿Es tu asesoría?

Escríbenos y descubre las ventajas de ser Partner de Holded.

Contactar

'Habla' Holded con tu asesoría

En Holded traducimos lo complejo y lo hacemos fácil e intuitivo. Utiliza nuestro programa junto con tu asesoría y comprende mejor el estado de tu negocio.